Ομαλά οι εκλογές στο Ν.Τ. Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ

Ομαλά εξελίσσονται από το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Βόλου,οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ν.Τ. Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ.

Οι κάλπες άνοιξαν λίγο μετά τις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα. Συμμετέχουν τρεις συνδυασμοί ενώ στις κάλπες προσέρχονται 195 αντιπρόσωποι που εκπροσωπούν πάνω από 3.500 εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα στη Μαγνησία. η θητεία της νέας διοίκησης που θα προκύψει είναι τριετής.

Ο πρόεδρος του Ν.Τ. Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ Φίλιππος Κωνσταντινίδης δήλωσε ότι “κάθε νομαρχιακό τμήμα ακολουθεί την κεντρική γραμμή της ΑΔΕΔΥ και στόχος μας είναι να συντονίσουμε τα πρωτοβάθμια σωματεία. Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό είναι ότι πρέπει να συμμετέχουμε όλοι στις δράσεις που πραγματοποιούνται. Το συνδικαλιστικό κίνημα έχει δεχτεί ήττες. Πολιτικές διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν αλλά πρέπει να αντιληφθούμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε. Η διαφορετικότητα των αντικειμένου σε κάθε κλάδο του δημοσίου δημιουργεί τα δικά του ζητήματα. Ωστόσο οι διεκδικήσεις είναι γενικότερες και πρέπει να υπάρξει συστράτευση”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.