Ομιλία το απόγευμα: «Ακτινοβολία ηλεκτρονικών συσκευών, πόσο επηρεάζουν τους έφηβους»

Ο πολιτιστικός φορέας της Ι.Μ.Δ «Μαγνήτων Κιβωτός, για την διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», συνδιοργανώνει με την «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού» και την υποστήριξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Βόλου, την υλοποίηση του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων», η οποία συνεχίζεται με σημαντική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή.
Τα εργαστήρια-παρουσιάσεις, γίνονται υπό την επιστημονική επιστασία του Περιφερειακού Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Θεσσαλίας για τον κλάδο Πληροφορικής Δρ Αλέξανδρου Καπανιάρη και του Υπεύθυνου Σ.Σ.Ν. Αντωνίου Πλαγερά της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.
Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων», έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Χώρος υλοποίησης: Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτα, Διεύθυνση: Νότια Πύλη, 38334, Βόλος

Σήμερα η 3η συνάντηση Τετάρτη

Ώρα 17.00 – 19.30 «Ακτινοβολία ηλεκτρονικών συσκευών, πόσο επηρεάζουν τους έφηβους, μύθοι και αλήθειες» Απόστολος Πουρτσίδης Παιδίατρος-Αιματολόγος-Ογκολόγος, Δ/ντής ΕΣΥ, Ογκολογικό Τμήμα Νοσοκομείο Παίδων «Π.&Α. Κυριακού» Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Αιματολογίας-Ογκολογίας (ΕΕΠΑΟ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.