Ομολογία ανικανότητας από Μπέο: «Το… «Μονακό» δεν είναι προορισμός το καλοκαίρι»

Στο "άθλημα" του τάβλι φέρεται να ξεχωρίζει ο Δήμαρχος Βόλου, ισχνά όμως είναι τα αποτελέσματά του στο να καταστήσει το Βόλο προορισμό, ολόκληρο το χρόνο.
Μετά από έξι χρόνια διοίκησης παραδέχτηκε ότι έκανε…μια τρύπα στο νερό στον τουρισμό

Την ανικανότητά του να μετατρέψει το Βόλο σε…Μονακό παραδέχεται ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μετά από έξι χρόνια που διοικεί την πόλη μας, αφού όπως δήλωσε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης «o Βόλος το καλοκαίρι δεν είναι προορισμός, όπως τον χειμώνα» αποκαλύπτοντας στη συνέχεια κάτι που όλοι γνωρίζουμε, δηλαδή ότι όσοι περνάνε από το Βόλο πηγαίνουν στο Πήλιο ή τις Σποράδες. Ενώ σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται μια εξαετής περίοδος διοίκησης της πόλης από τη Δημοτική Αρχή Μπέου, η δήλωση του Δημάρχου Βόλου σε μια στιγμή ειλικρίνειας δείχνει ότι παρά τις υπέρογκες δαπάνες σε διαφήμιση και κιτς χριστουγεννιάτικες διοργανώσεις, ο Βόλος δεν έχει καταφέρει να καταστεί προορισμός ολόκληρο το χρόνο, αποτελώντας πέρασμα για το Πήλιο και τις Σποράδες». Η ανάθεση ενός τόσο κρίσιμου τομέα, όπως είναι ο τουρισμός, σε έναν παντελώς άσχετο με το αντικείμενο άνθρωπο, όπως είναι ο οδοντίατρος Τάσος Μπατζιάκας, αποτελεί απλώς την επιβεβαίωση ότι για τον κ. Μπέος η μετατροπή του Βόλου σε…Μονακό δεν ήταν παρά ένα ωραίο σύνθημα για να εξαπατήσει τους, απογοητευμένους από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, πολίτες που θεώρησαν ότι ο Βόλος θα γίνει το νέο «ελντοράντο» του τουρισμού στην Ελλάδα.

«Υπάρχει κρίση, εγώ μιλάω με τους ξενοδόχους και υπάρχουν ακυρώσεις. Θα το αισθανθούμε πιο πολύ τον χειμώνα γιατί θα λείψουν τα καλοκαιρινά μεροκάματα» συνέχισε στις δηλώσεις του ο κ. Μπέος, ο οποίος περνάει αρκετό καιρό το τελευταίο διάστημα στη Σκιάθο, παρακολουθώντας τις εργασίες κατασκευής της νέας εξοχικής κατοικίας. Ο κ. Μπέος το τελευταίο διάστημα φέρεται να ασχολείται περισσότερο με την ομάδα ΝΠΣ Βόλος της οποίας ανέλαβε πρόεδρος, παρά με τα προβλήματα της πόλης, η οποία «ξεχωρίζει» στον χάρτη του ΕΟΔΥ για τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού, αποφεύγοντας τις κινήσεις εντυπωσιασμού όπως τον Μάρτιο που είχε κλείσει την παραλία του Βόλου, ενώ οι πολίτες βρίσκονταν σε καραντίνα.