Ωρομίσθιους καθηγητές μουσικής θα προσλάβει ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ

Πρόκειται για 22 ωρομίσθιους, που θα προσληφθούν για εννέα μήνες

Τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου ωρομίσθιου προσωπικού με κάλυψη δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου, ανακοίνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) και η σχετική προκήρυξη δημοσιεύεται στη ΜΑΓΝΗΣΊΑ (φύλλο 28ης Αυγούστου 2020 σε. 20-22).
Πρόκειται για 22 ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς που θα προσληφθούν για εννέα μήνες, με σύμβαση μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021.
Οι ειδικότητες των εκπαιδευτικών είναι Καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών ΠΕ (2) και από ένα άτομο των ειδικοτήτων Καθηγητής Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΕ, καθηγητής Πιάνου ΤΕ, Καθηγητής συνοδείας Πιάνου ΤΕ (2), Καθηγητής Μουσικής Προπαιδείας και Θεωρητικών ΤΕ, καθηγητής Βιολιού ΤΕ, Καθηγητής Βιολιού – Βιόλας ΤΕ, Καθηγητής Βιολοντσέλο ΤΕ, Καθηγητής Κρουστών ΤΕ, Καθηγητής στο Κλαρινέτο ΤΕ, Καθηγητής Μονωδίας ΤΕ, Καθηγητής Κοντραμπάσου ΤΕ, Καθηγητής στο Φλάουτα ΤΕ, Καθηγητής Ηλεκτρικής Κιθάρας ΤΕ, Καθηγητής Ηλεκτρικού Μπάσου ΤΕ, Καθηγητής Κιθάρας ΤΕ, Μαέστρος Χορωδίας ΤΕ, Καθηγητής Χορού ΤΕ και καθηγητής Πληροφορικής ΤΕ.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 3/2020 και τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να τα υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως μετά από προγραμματισμένο τηλεφωνικό ραντεβού, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected] είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Καραμπατζάκη – Αναπαύσεως Νέα Ιωνία ΤΚ 38 446 Βόλος, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2421091191). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ηλεκτρονικά, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει η ηλεκτρονική αποστολή των αιτήσεων (θα εκτυπώνεται το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του εκάστοτε υποψηφίου με εμφανή την ημερομηνία αποστολής). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.