Οταν ο Μητσοτάκης “έκλεινε το μάτι” στον Μπέο “κανονικοποιώντας” τον τραμπουκισμό και τη χυδαιότητα

Η στήριξη στην Νάνσυ Καπούλα πήγε... περίπατο, ενόψει των εθνικών εκλογών

Μπορεί η τραμπούκικη και χυδαία συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου κατά πολιτικών, να αναδεικνύεται για ακόμη μία φορά, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Βόλου κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και την καταγγελία του πρώην υπουργού Παύλου Γερουλάνου ότι κυβερνητικά στελέχη χαριεντίζονται μαζί του και κανονικοποιούν το πολιτικό bullying του Μπέου, το magnesianews.gr θυμάται ωστόσο ότι ήταν ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος “κανονικοποίησε” τον Αχιλλέα Μπέο κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Βόλο. Απαντώντας σε ερώτηση παριστάμενου στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο ανοιχτό αμφιθέατρο στο πάρκο του Αναύρου, ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει διατεθειμένος την επόμενη μέρα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, να συνεργαστεί με τον οποιονδήποτε, με όλους τους δημάρχους, ασχέτως της κομματικής αναφοράς, ασχέτως του χαρακτήρα τους, του στυλ του. Οπως είχε πει ο κ. Μητσοτάκης, “δεν με ενδιαφέρει, εγώ δεν βλέπω γαλάζιους, πράσινους, μπλε, φαλακρούς, δημάρχους με μαλλιά ή χωρίς. Βλέπω εκλεγμένους δημάρχους τους οποίους εσείς επιλέξατε και οι οποίοι πρέπει να συνεργαστούν την επόμενη μέρα, ειδικά στις μεγάλες πόλεις όπου έχουμε φιλόδοξα σχέδια και θα χρειαστεί η συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού. Αρα, αντιμετωπίζω τον Δήμαρχο Βόλου, όπως αντιμετωπίζω οποιονδήποτε άλλο εκλεγμένο δήμαρχο.

Η είδηση βέβαια στις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη δεν ήταν η διπλωματική απάντηση που έδωσε αναφορικά με το πως θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά στο γεγονός ότι “έκλεινε το μάτι” στους ψηφοφόρους του αναφέροντας ότι, με εξαίρεση στις μεγάλες πόλεις, “αποφύγαμε να δώσουμε σκληρά χρίσματα” υπονοώντας ότι και στον Βόλο είχε συμβεί το ίδιο, ενώ στην πραγματικότητα η Νέα Δημοκρατία είχε δώσει επίσημο χρίσμα στην πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας κ Νάνσυ Καπούλα, μέσω του τότε γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη. Με τη δήλωσή του ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης έδειξε ότι λειτούργησε υπονομευτικά σε μία υποψηφιότητα που είχε την επίσημη στήριξη του κόμματος, γνωρίζοντας μάλιστα ότι υποψήφιος με τον Αχιλλέα Μπέο ήταν και ένας στενός φίλος της οικογένειάς του και ταμίας του Ιδρύματος Κ.Μητσοτάκη, ο Κωνσταντίνος Λούλης.

Ακούστε τι είχε δηλώσει στις 2 Ιουλίου 2019 από τον Βόλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του τότε Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, αμέσως μετά την ανακοίνωση της στήριξης της υποψηφιότητας της Νάνσυς Καπούλα για τον Δήμο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.