“Παγωμένα” τα τέλη χρήσης ΧΥΤΑ βιομηχανιών -βιοτεχνιών

Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΥΔΙΣΑ

Παγωμένα παραμένουν για το 2018 τα τέλη χρήσης ΧΥΤΑ Βόλου βιομηχανιών, βιοτεχνιών και ιδιωτών, που παραμένουν στα επίπεδα του 2010, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας, τη Δευτέρα.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Γανωτής, στην εισήγησή του πρότεινε λόγω της οικονομικής συγκυρίας, να μην αυξηθούν τα τέλη χρήσης Χ.Υ.Τ.Α βιομηχανιών, βιοτεχνιών και ιδιωτών ούτε το 2018 και να παραμείνουν στα επίπεδα του 2010.
Το Δ.Σ. του ΣΥΔΙΣΑ αποφάσισε ομόφωνα να καθορίσει τα τέλη χρήσης του Χ.Υ.Τ.Α του Π.Σ Βόλου για τις βιομηχανίες, τις ιδιωτικές εταιρείες μεταφοράς απορριμμάτων, τις βιοτεχνίες και τους ιδιώτες που απορρίπτουν τα απορρίμματά τους με δικά τους μέσα στον Χ.Υ.Τ.Α για το έτος 2018 ως εξής : α) για τις βιομηχανίες, τις ιδιωτικές εταιρείες μεταφοράς απορριμμάτων και τους μεγάλους χρήστες στα 20,00 €/τόνο, β) για τις μικρές βιοτεχνίες, ιδιώτες & λάσπες βιολογικών καθαρισμών Δήμων στα 12,00 €/τόνο. γ) για τους ιδιώτες ή φυσικά πρόσωπα που μεταφέρουν με δικά τους μέσα απορρίμματα μέχρι 500 κιλά και μέχρι δύο φορές τον χρόνο να μπορεί να τα απορρίπτει στους ΧΥΤΑ, χωρίς να καταβάλλει τέλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.