Ο Βόλος ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του και να υποδεχτεί για πρώτη φορά την «Ημέρα Γερμανικής Γλώσσας», προσκαλώντας όλα τα παιδιά και τους γονείς της πόλης σε ένα ταξίδι γεμάτο φαντασία, γεύσεις και παιχνίδι!Το ραντεβού δίνεται το Σάββατο 28 Μαρτίου, από τις 17:00 έως τις 19:00, στον φιλόξενο χώρο του 32ου Δημοτικού Σχολείου (Γιάννη Δήμου &Βλαχάβα).
Με σύνθημα «Deutschschmecktgut – Μια μπουκιά Γερμανικά», η εκδήλωση υπόσχεται ένα δίωρο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.
Η μαγεία του βιβλίου ζωντανεύει: Μικροί και μεγάλου θα γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με τον διάσημο λαγό Hoppelpopp. Μια δίγλωσση παρουσίαση που θα καθηλώσει τους μικρούς αναγνώστες.
Παιχνίδι χωρίς όρια: Εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια που αποδεικνύουν ότι η μάθηση μπορεί να είναι η πιο διασκεδαστική περιπέτεια.
Γεύση από Πάσχα: Μια «βουτιά» στις γερμανικές παραδόσεις με πασχαλινά έθιμα και εκλεκτές λιχουδιές που θα ενθουσιάσουν κάθε ουρανίσκο!
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!































