Παιδική χαρά ή σκουπιδότοπος; (φωτογραφίες)

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, καθώς βλέπουν ότι η παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιοχή τους έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε σκουπιδότοπο. Τα σκουπίδια βρίσκονται απ’ άκρη σ’ άκρη στην παιδική χαρά και η καθαριότητα είναι πια μια λέξη ξεχασμένη.

Γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους να παίξουν και ενημέρωσαν το magnesianews.gr για την κατάσταση αυτή που υπάρχει, τόνιζαν ότι υπάρχουν αδιάφοροι περαστικοί που αφήνουν τα σκουπίδια τους στο σημείο, υπάρχουν γονείς που δεν ενδιαφέρονται που θα πετάξουν το μπουκαλάκι με το νερό, ή το κυπελάκι του παγωτού, όμως και η καθαριότητα από τον Δήμο Βόλου είναι ανύπαρκτη, με τα καλαθάκια να ξεχειλίζουν από σκουπίδια, με αποτέλεσμα με ένα φύσημα του αέρα όλα να σκορπίζονται στην παιδική χαρά.

Καλό θα ήταν όλοι μας να βάλουμε μυαλό για το πως θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε και να προσέχουμε την πόλη μας, αλλά και ο Δήμος θα πρέπει να επιδείξει μεγαλύτερη προσοχή και τακτική ιδίως όταν έχει κάνει σημαία την ανακατασκευή παιδικών χαρών. Δεν γίνεται δηλαδή από τη μια να φτιάχνεις μια παιδική χαρά και από την άλλη να την εγκαταλείπεις μέσα στη βρωμιά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.