Πανηγυρίζουν σήμερα οι Ιεροί Ναοί των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Την μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης εορτάζει η Εκκλησία μας σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «επίκεντρο του εορτασμού στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος θα είναι ο ομώνυμος Ιερός Ναός στην παραλία του Βόλου, όπου σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειοτυργία, ιερουργούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει. Στις 10.30π.μ. θα τελεστεί Β΄ Θεία Λειτουργία.
Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο της Ιεράς Πανηγύρεως, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου φιλοξενείται η Ιερά και Θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας Ξενιάς, η οποία θα παραμείνει προς προσκύνηση έως την Κυριακή 23/5.
Στην Ιερά Μητρόπολή μας πανηγυρίζουν επίσης οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:
Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου
Σήμερα, ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ιερός Ναός Αγίων Κωνστανίνου και Ελένης Μαράθου
Σήμερα, ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Γεωργίου Κωστόπουλου, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ιερός Ναός Αγίων Κωνστανίνου και Ελένης Γαύριανης
Σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Γεωργίου Μπέκα, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλμυρού, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ιερός Ναός Αγίων Κωνστανίνου και Ελένης Βρύναινας
Σήμερα ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Πρωτ. Βασίλειος Ακριβόπουλος, ο οποίος θα κηρύηξει τον Θείο Λόγο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.