Πάνω από 2300 άτομα εξυπηρετήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

Πάνω από 2300 άτομα εξυπηρετήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου το δεύτερο εξάμηνο του 2022, θέμα που εγκρίθηκε από την Οικονομική επιτροπή.
Σύμφωνα με τον απολογισμό του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου για το διάστημα από 1-7-2022 μέχρι και 31-12-2022, εξυπηρετήθηκαν 1.001 κάρτες οι οποίες αντιστοιχούν σε 2.388 άτομα, εκ των οποίων οι 1.605 είναι ενήλικες και 783 παιδιά. Την ίδια περίοδο διανεμήθηκαν επίσης 10.471 μερίδες φαγητού μέσω του προγράμματος «Σίτιση στο Σπίτι».
Η Οικονομική επιτροπή έκανε ανάκλησης της απόφασης για τη Γ’ φάση διενέργειας ανοιχτού δημόσιο ηλεκτρονικού διαγωνισμού «iArea – Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Διαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Δήμου Βόλου», λόγω εκπρόθεσμης αποστολής της ανωτέρω απόφασης για έλεγχο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.
Τέλος, ενέκρινε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος (καφετέρια-αναψυκτήριο) που βρίσκεται στο Βόλο και εντός της Πλατείας Ελευθερίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.