Πάνω από 4000 εξυπηρετήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο το εξάμηνο

Τέσσερις χιλιάδες εκατό άνθρωποι εξυπηρετήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου εξάμηνο από 1/3/16 έως 31/8/16, σύμφωνα με τον απολογισμό που εγκρίθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή.

Σύμφωνα με την εισήγηση το εξάμηνο εξυπηρετήθηκαν 1.570 κάρτες , οι οποίες αντιστοιχούν σε 4.100 άτομα από τα οποία τα 2.872 είναι ενήλικες και τα 1.228 ανήλικα, ενώ από το πρόγραμμα «Σίτιση στο σπίτι» αποδόθηκαν συνολικά 19.462 μερίδες φαγητού.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη μελέτη και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού για την κτηνιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων για ένα χρόνο από τη σύμβαση προϋπολογισμού 39.990 € με ΦΠΑ 24%.

Τέλος, εγκρίθηκε το πρακτικό διαγωνισμού για εργασίες καθαρισμού περιαστικών δασών και περιαστικού πρασίνου, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, προϋπολογισμού 74.400 € με τον ΦΠΑ.

Στο θέμα της λήψης απόφασης για την έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017, εγκρίθηκε πίστωση για καθαρισμό μεγάλου δημοτικού οικοπέδου πάνω από το Γυμνάσιο Ν. Αγχιάλου, προκειμένου να καθαριστεί από τα κλαδιά, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Πράττος δήλωσε ότι ο χώρος θα καθαριστεί και θα περιφραχθεί και στη συνέχεια ο Δήμος θα εξετάσει πως θα τον αξιοποιήσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.