Παραδίδεται ως το Σάββατο η παιδική χαρά στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου;

ΦΩΤΌ ΑΡΧΕΊΟΥ
Ο ΟΛΒ θα ασφαλτοστρώσει τους διαδρόμους

Προσπάθεια να παραδοθεί προς χρήση σε παιδιά και γονείς, η παιδική χαρά στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου, μέχρι το Σάββατο 25 Μαρτίου, καταβάλλει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου και μέχρι τα μέσα καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση των διαδρόμων του πάρκου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρος και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΒ Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, τα παλιά και χαλασμένα παιχνίδια που υπήρχαν στην παιδική χαρά του πάρκου έχουν αντικατασταθεί με καινούργια και κυρίως ασφαλή παιχνίδια, οι εργασίες στο χώρο έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ πρόσφατα έγινε και πιστοποίηση. « Ίσως και πριν την 25η Μαρτίου να είμαστε έτοιμοι να την αποδώσουμε σε παιδιά και γονείς», δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου ο κ. Σταυριδόπουλος.

Σε ότι αφορά στην ασφαλτόστρωση των διαδρόμων του πάρκου, ο πρόεδρος του ΟΛΒ ανέφερε ότι αυτή θα γίνει μάλλον σε δυο φάσεις, ώστε το πάρκο να παραμένει προσβάσιμο και λειτουργικό. «Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση, είναι ούτως ή άλλως απαραίτητη, καθώς η υπάρχουσα είναι πολύ παλιά και υπάρχουν πολλές ζημιές», τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυριδόπουλο, σημαντική δουλειά έχει γίνει και με το φωτισμό του πάρκου, καθώς τα φώτα έχουν επισκευαστεί και έχουν αντικατασταθεί λαμπτήρες με πιο οικονομικούς. Όπως είπε πρέπει και οι πολίτες να καταλάβουν ότι το πάρκο είναι κοινόχρηστος χώρος και να μην το καταστρέφουν σπάζοντας τους λαμπτήρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.