Παραγγέλθηκε προκαταρκτική για αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης στον Βόλο

Έδεσαν και έσερναν με το ΙΧ αδέσποτο σκυλί!

Ένα αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης ζώου έρχεται πάλι στο προσκήνιο από κάτοικο του Βόλου, που σε ανάρτησή της σε σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλει ότι κάποιοι έδεσαν με τριχιά ένα αδέσποτο σκυλί και το έσερναν πίσω από το αυτοκίνητό τους.
Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα «προχθές το βράδυ έγινε μια φρικτή κακοποίηση δύο άτομα έσερναν αυτό το άμοιρο σκυλί με τριχιά πίσω από το αυτοκίνητο τους για να το απομακρύνουν από το σημείο που βρισκόταν. Ευτυχώς για τον σκυλάκο είχε έναν καλό Άγγελο που είδε το περιστατικό και μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο κ τους σταμάτησε. Μήπως αναγνωρίζει κάποιος το σκυλάκι; Το έχει χάσει κάποιος; Ζητάμε φιλοξενία ή υιοθεσία ακόμη καλύτερα έχει περάσει πολλά ο σκυλάκος. Άγγελε σ ευχαριστούμε πολύ για αυτό που έκανες Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε Περιοχή ΒΟΛΟΣ».
Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση αυτή είναι εκατοντάδες, με όλους να καταδικάζουν το γεγονός και να ζητούν να βρεθούν όσοι προέβησαν σε αυτή την κτηνώδη πράξη. Μάλιστα το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες περιστατικά κακοποίησης αδεσπότων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και στην πρόσφατη θανάτωση σκύλου στην Αργαλαστή, ο οποίος πυροβολήθηκε.
Προκαταρκτική εξέταση
Προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ανάρτηση Βολιώτισσας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέθεσε η εισαγγελέας υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.
Η εισαγγελική παραγγελία δόθηκε προκειμένου η Αστυνομία να εντοπίσει τη γυναίκα που έκανε την ανάρτηση, να λάβει κατάθεση της ίδιας, αλλά και τυχόν άλλων μαρτύρων που έχουν γνώση για το περιστατικό, να εντοπιστούν αν είναι δυνατόν οι τα δύο άτομα που φέρονται ως δράστες και να τους ασκηθεί δίωξη για κακοποίηση ζώου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.