“Πραξικόπημα” στα τοπικά συμβούλια κάνει ο Δ.Βόλου

Παρακάμπτει τους προέδρους των Τ.Σ. Πορταριάς, Μακρινίτσας και Σταγιατών, επειδή δεν συνεργάζονται

Η Δημοτική Αρχή Βόλου, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με τους πρόεδρους των τοπικών συμβουλίων, Πορταριάς, Νικ. Ρηγώνη, Σταγιατών, Συμεών Ματή και Μακρινίτσας, Κων. Μυλωνά απέστειλε επιστολή προς τα μέλη των οργάνων αυτών, με την οποία τους καθιστά γνωστή τη διακοπή κάθε συνεργασίας και επαφής με τους εν λόγω και τα καλεί να απευθύνοντας κατ’ ευθείαν στον εκτελούντα χρέη δημάρχου, Θάνο Θεοδώρου, για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή τους.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
«Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του προέδρου του συμβουλίου σας με τη Δημοτική Αρχή, μόνο ως σχέσεις αμοιβαίας και ειλικρινούς συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής σας δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, αφού ο ίδιος επέλεξε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ολίγων και των ιδιοτελών και όχι του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Έτσι κάθε συνεργασία έχει πλέον καταστεί ανέφικτη και καθώς ο ίδιος δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί, σας καλούμε είτε να του υποδείξετε να πράξει το καθήκον του, είτε να αναλάβετε, καθένας από εσάς ατομικά, την ενημέρωση και προώθηση των τοπικών προβλημάτων απ ευθείας στη Δημοτική Αρχή και τον εκτελούντα χρέη Δημάρχου, κ. Θάνο Θεοδώρου, προκειμένου να αναζητήσουμε από κοινού τις ενδεδειγμένες λύσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.