Παράνομο στοίχημα σε καφετέρια του Βόλου

Αναζητούνται η ιδιοκτήτρια και ο γιός της

Παράνομο στοίχημα παιζόταν σε καφετέρια του Βόλου και σε έφοδο της Αστυνομίας συνελήφθησαν δύο άτομα και αναζητούνται άλλοι δύο, η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια και ο γιος της.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο Έλληνες, ηλικίας 34 και 50 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα (καφετέρια), ιδιοκτησίας 81χρονης, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος μαζί με έναν 55χρονο Έλληνα, γιό της ιδιοκτήτριας, διενεργούσαν στοίχημα σχετικά με την εξέλιξη και την τελική έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων, παρέχοντας αποδόσεις αλλοδαπής εταιρίας στοιχήματος, οι οποίες είναι υψηλότερες από αυτές του νομίμου δελτίου στοιχήματος του Ο.Π.Α.Π., υποκαθιστώντας με τον τρόπο αυτό τα νομίμως λειτουργούντα πρακτορεία του.
Επιπλέον, στο κατάστημα κατελήφθη ένας ακόμη 50χρονος ημεδαπός, πελάτης του καταστήματος, να συμμετέχει σε στοιχηματισμό, έχοντας παραδώσει το χρηματικό ποσό των 5 € στον προσωρινά υπεύθυνο.

Από το εσωτερικό του καταστήματος και την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν συνολικά:
• το χρηματικό ποσό των 5 €,
• ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή,
• 19 χειρόγραφα σημειώματα, όπου εμφαίνονται χρηματικά ποσά, κωδικοί των αγώνων και ονόματα παικτών, καθώς και
• ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ αναζητούνται στα όρια του αυτοφώρου (που λήγει αύριο το βράδυ), η 81χρονη ιδιοκτήτρια και ο 55χρονος γιος της. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.