Παράσταση διαμαρτυρίας φοιτητών του Βόλου- Παρουσιάζουν σχέδιο για την επαναλειτουργία του ΠΘ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας-συνέντευξη τύπου  πραγματοποιούν φοιτητικοί Σύλλογοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο, την Τετάρτη 20/9 στις 10.00 στο θεατράκι κάτω από την κεντρική Βιβλιοθήκη (Δημητριάδος/Μεταμορφώσεως) όπου θα αναπτύξουν τα αιτήματα μας για την επαναλειτουργία των σχολών, την έλλειψη οργανωμένου σχεδίου του πανεπιστημίου για έλεγχο και αποκατάσταση των κτιριακών υποδομών.

Οι φοιτητές παράλληλα καταγγέλλουν, όπως σημειώνουν στη σχετική ανακοίνωσή τους, την έλλειψη ενημέρωσης σε συνδυασμό με την άρνηση των πρυτανικών αρχών για συνάντηση με εκπροσώπους Φοιτητικών Συλλόγων με στόχο την ενημέρωση τους.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου θα ακολουθήσει δράση αλληλεγγύης στην συνοικία του Παλιού Λιμεναρχείου όπου θα μεταβούν οι φοιτητές για να βοηθήσουν τους πληγέντες της πλημμύρας στη μάχη καθαρισμού των σπιτιών τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.