Παράταση προθεσμίας του έργου για το γκαράζ της Φιλελλήνων

Αναμένεται να εγκρίνει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή

Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, με αποστολή ψήφου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου, που θα εγκρίνει το πρακτικό διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την “Προμήθεια εξοπλισμού ιατρείου μικρών ζώων στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Βόλου” ενδεικτικού προϋπολογισμού 40.000 € με Φ.Π.Α.
Η επιτροπή διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών του Δήμου προτείνει την ανακήρυξη τη PETHEALTH Ε.Π.Ε. (που ήταν μοναδική υποψήφια) ως προσωρινής αναδόχου για την «Προμήθεια εξοπλισμού ιατρείου μικρών ζώων στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Βόλου», αντί συνολικού ποσού 36.337,74 € με ΦΠΑ, το οποίο θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου Βόλου από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Στην επιτροπή θα υποβληθεί το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου «Αποκατάσταση ζημιών δικτύου δημοτικού φωτισμού έτους 2020» και το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου «Συντήρηση πλακοστρώσεων πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων έτους 2020».
Ακόμη θα εγκριθούν παρατάσεις προθεσμίας των έργων « Παρέμβαση στη οδό Μαιάνδρου με δημιουργία θέσεων πάρκινγκ και διαπλάτυνση του πεζοδρομίου» και «Πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος – Φιλελλήνων».
Τέλος, θα γίνει προέγκριση για την παροχή υπηρεσίας-δημιουργίας και υποστήριξης ιστοσελίδας πεζοπορίας, προϋπολογισμού 8.308 € με ΦΠΑ. Στην εισήγηση του Τμήματος Τουρισμού αναφέρεται ότι η υπηρεσία περιλαμβάνει την κατασκευή του πεζοπορικού ιστότοπου δηλαδή τη μελέτη περιεχομένου και δομής της ιστοσελίδας, το δημιουργικό όλων των στοιχείων του ιστότοπου, την τροφοδότηση με το περιεχόμενο, τη λειτουργία της και τις απαιτούμενες προσαρμογές, την εκπαίδευση του προσωπικού.
Περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή του περιεχομένου των σελίδων των πεζοπορικών διαδρομών που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Βόλου καθώς και την αξιοποίηση περιεχομένου που θα αναπτυχθεί από τους όμορους ΟΤΑ ώστε το τελικό προϊόν να είναι αντιπροσωπευτικό του συνολικού τουριστικού προορισμού Βόλου και Πηλίου.
Περιλαμβάνει τέλος την φιλοξενία του ιστότοπου διάρκειας ενός έτους, την αγορά των ονομάτων, την άδεια χρήσης φωτογραφικού υλικού, την τεχνική υποστήριξη και επικαιροποίηση των στοιχείων των πεζοπορικών προτάσεων διάρκειας ενός έτους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.