Παραβάσεις για ναρκωτικά, ΚΟΚ και παραεμπόριο από το Λιμεναρχείο

Μετά από νομότυπο έλεγχο λιμενικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, στο πλαίσιο της πάταξης του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στις 16-01-2020 το μεσημέρι κατελήφθη στην παραλία Καλών Νερών Δήμου Νοτίου Πηλίου, ένας αλλοδαπός να κατέχει μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε χάρτινη συσκευασία μικτού βάρους 6,6 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

Την επόμενη μέρα, 17 Ιανουαρίου, στελέχη της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης του Λιμεναρχείου, κατελήφθη στην παραλιακή οδό Αργοναυτών, στο Βόλο ένας Έλληνας 46 ετών να οδηγεί δίκυκλο όχημα χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη από το νόμο άδεια ικανότητας οδήγησης.
Τέλος, μετά από έλεγχο λιμενικών του γραφείου Ασφάλειας στο πλαίσιο πάταξης παραεμπορίου στις 20-01-2020 κατελήφθη εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου ένας αλλοδαπός να διαθέτει προς πώληση 48 αντικείμενα παραεμπορίου χωρίς παραστατικά και χωρίς να διαθέτει σχετική άδεια πλανόδιου εμπορίου.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το Λιμεναρχείο Βόλου διενεργήθηκε προανάκριση στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, οι φερόμενοι δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.