Παραίτηση από το Δ.Σ. μέλους του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ μέσω FB!

Είχε καταγγείλει τη μη εφαρμογή δικαστικής απόφασης για τους μισθούς

Την παραίτησή του υποβάλει μέσω Facebook το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ Ιωσήφ Παλάντζας, που καταγγέλλει «κανιβαλισμό» από συναδέλφους του στην Επιχείρηση, ενώ τονίζει ότι η παραίτησή του είναι οριστική και αμετάκλητη.
Ο Ιωσήφ Παλάντζας είναι ο συνδικαλιστής που με ανάρτησή του στο μπλογκ των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ είχε καταγγείλει ότι εδώ και 1,5 χρόνο η Διοίκηση δεν εφαρμόζει δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία οι μισθοί των εργαζομένων στην Επιχείρηση πρέπει να επανέλθουν στα επίπεδα του Οκτωβρίου του 2012.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ιωσήφ Παλάντζας «ο συνδικαλισμός κατά την πολύ ταπεινή μου άποψη, υπηρετείτε από τα εκλεγμένα μέλη για όποιες αδικίες η παραβάσεις δέχονται τα μέλη-εργαζόμενοι που σε έχουν εκλέξει. Από την στιγμή που οι συνάδελφοι σου παύουν να σε εμπιστεύονται, τότε σωστό είναι να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις».

Σύμφωνα με τον ίδιο «τις τελευταίες ημέρες γίνεται μια κίνηση από συναδέλφους η οποία με βρίσκει απολύτως αντίθετο. Και φυσικά με βρίσκει αντίθετο γιατί στην κίνηση τους, στοχεύουν σε υπηρεσιακούς παράγοντες στην εργασία μου, οι οποίοι παραμένουν συνάδελφοι μου. Σε καμία των περιπτώσεων δεν θα υποδείξω σε κανένα στο τι θέλει να πράξει για να διεκδικήσει ότι πιστεύει ότι δικαιούται, αλλά πράξεις “κανιβαλισμού” με βρίσκουν αντίθετο. Ο σύλλογος εργαζομένων και εγώ προσωπικά εξουσιοδοτηθηκα/με για συγκεκριμένες κινήσεις με συγκεκριμένους αποδέκτες».
Ο Ιωσήφ Παλάντζας αναφέρει ότι η κίνηση των συναδέλφων του στην ουσία αδειάζει τον σύλλογο και την δική του προσωπική και δημόσια Έκθεση, έναντι της παρούσας δημοτικής αρχής και πολιτικών του προϊσταμένων.

«Γι’ αυτό τον λόγο και επειδή καμία θέση η αξίωμα δεν μου ανήκει… παραιτούμαι από το Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ, οριστικά και αμετάκλητα. Το θέμα δεν χρειάζεται να συζητηθεί από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων, γιατί η απόφαση μου δεν αλλάζει». Καταλήγει ο Ιωσήφ Παλαντζας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.