Παρόντες στις εκλογές για το Δ. Βόλου οι «Δρόμοι Συνεργασίας»

Ο επικεφαλής θα τεθεί μέσα από διαδικασίες, με κοινή ίσως κάθοδο, με διάφορα κινήματα

Η παράταξη «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», είναι παρούσα στα δημοτικά δρώμενα την τετραετία που έχουμε διανύσει και θα εξακολουθήσει να είναι παρούσα και μελλοντικά, είπε αναφερόμενος στο θέμα των εκλογών, ο επικεφαλής Μαργ. Πατσιαντάς σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές στο Δ. Βόλου.
Όπως ανέφερε, η παράταξη έχει συγκεκριμένο ρόλο και δράση, ενώ εκτίμησε ότι οι πολίτες προσπερνούν, το ότι εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο μόνο από τον ίδιο και τον Θ. Κλημόπουλο.
«Πιστεύω ότι η παράταξή μας, θα έχει ρόλο και στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές. Άλλωστε αυτό ευνοείται και από την απλή αναλογική και αυτοί που την καθιέρωσαν ας μην ενοχλούνται αν εμφανιστούν και άλλες παρατάξεις και μάλιστα από τον κινηματικό χώρο που έχει αναπτυχθεί με αφορμή το νερό, τον βιολογικό, τη ρύπανση και την πρόθεση της Δ.Α. να κάνει το εργοστάσιο παραγωγής srf», δήλωσε και πρόσθεσε ότι υπάρχει υπαρκτό πεδίο δράσης και η παράταξη έχει ενεργότατη συμμετοχή.
Ο Μ. Πατσιαντάς τόνισε ότι δεν σημαίνει ότι επειδή ανεξαρτητοποιήθηκαν τον Οκτώβριο του 2015 κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι για άλλους λόγους, ότι η παράταξη έπαψε να υφίσταται. Σχετικά με τον επικεφαλής της παράταξης, δήλωσε ότι αυτό θα εξεταστεί μέσα από τις διαδικασίες της παράταξης.
Τέλος, αναφορικά με τον δεύτερο γύρο των εκλογών τόνισε ότι όποιος έχει αντίπαλο την παράταξη Μπέου, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να δημιουργήσει μέτωπο, για να μην εκλεγεί ξανά στο Δήμο Βόλου δήμαρχος, ο σημερινός δήμαρχος και οι συνεργάτες του. Ωστόσο τόνισε ότι υπάρχει δρόμος ακόμη και πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν οι διαδικασίες με τον σχηματισμό των παρατάξεων και ποιοι θα είναι εν τέλει οι επικεφαλής υποψήφιοι δήμαρχοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.