Παρουσιάστηκε η δημόσια τοιχογραφία του Συνεταιρισμού Ν. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, η παρουσίαση της δημόσιας τοιχογραφίας στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» στο πλαίσιο της υλοποίησης των δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε ενημέρωση (ισόγειο, αίθουσας εκδηλώσεων) για τη δημόσια τοιχογραφία από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιάννη Κίτσιο και τον εκπρόσωπο της ομάδα UrbanAct κ. Κυριάκο Ιωσηφίδη και προβολή δίλεπτου βίντεο για τη δημόσια τοιχογραφία της ομάδα UrbanAct.

Παράλληλα, υπήρξε δημιουργία τοιχογραφίας από τους μαθητές και τις μαθήτριες σε προσχεδιασμένο χώρο δημόσιας τοιχογραφίας με την βοήθεια της UrbanAct.

Επίσης, γνωριμία και αθλοπαιδιές των μαθητών/τριών με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που ήταν στις εγκαταστάσεις και μπόρεσαν να συνομιλήσουν .

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μοιράστηκαν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, αναμνηστικά (στυλό, ημερολόγια και σχολικά προγράμματα, αθλητικό υλικό).

Η συνεργασία με το χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας θα συνεχιστεί και με επόμενες εκπαιδευτικές δράσεις. Ξεκινούμε αυτή την εκπαιδευτική συνεργασία συμβολικά με τα σχολεία της Νέας Αγχιάλου, ενώ σύντομα θα προσκαλέσουμε σχολεία από όλη την Μαγνησία και σε άλλες δράσεις (εκδηλώσεις, εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα κ.ά.).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.