Παρουσίαση της Ν. Αγχιάλου σε Εσθονούς tour operators

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, οι Εσθονοί tour operators που πραγματοποιούσαν ολιγοήμερη επίσκεψη στην Μαγνησία υπό την οργάνωση της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Θεσσαλίας, επισκέφτηκαν και την Νέα Αγχίαλο πριν αναχωρήσουν για την προγραμματισμένη τους επίσκεψη στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου.
Όπως αναφέρεται, «την ολιγομελή αποστολή των Εσθονών ταξιδιωτικών πρακτόρων, υποδέχτηκε ο κος Βασίλης Ασδεράκης ως μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας και Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου καθώς και αντιπροσωπεία του τμήματος Τουρισμού Δήμου Βόλου.
Στην πολύ σύντομη επίσκεψη τους, ενημερώθηκαν για τους αρχαιολογικούς χώρους της Νέας Αγχιάλου, ως μέσω πολιτιστικού μοχλού τουριστικής προώθησης, περπάτησαν στον παραλιακό πεζόδρομο κι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την μοναδική στο είδος της κοκκινωπής άμμου της Νέας Αγχιάλου.
Στη συνέχεια , δεξιώθηκαν σε παραθαλάσσιο τσιπουράδικο όπου τους έγινε λεπτομερή παρουσίαση με βίντεο της Νέας Αγχιάλου σαν τουριστικός προορισμός και τους διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια της πόλης μας, που έχει επιμεληθεί και μεταφράσει η Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου .
Η παρουσίαση στόχευε στις δυνατότητες φιλοξενίας, στη γαστρονομία, στα τοπικά προϊόντα, στη διασκέδαση και στις προτάσεις περιηγήσεων τουριστικού, θρησκευτικού κι αρχαιολογικού περιεχομένου καθώς και των ετήσιων εκδηλώσεων της περιοχής μας, ως μοχλός προσέλκυσης τουριστών από τις περιοχές της Βαλτικής.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν στις διάφορες ποικιλίες τσίπουρου που τους παρουσιάσαμε, και εξέχουσα θέση είχαν οι γαστρονομικές λιχουδιές που τους παρουσίασε ο Γ.Γ. της Ένωσης Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου κος Ψευτογλου Αναγνώστης, ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς την μοναδική αυτή γευστική περιπλάνηση.
ΟΙ Εσθονοί ταξιδιωτικοί πράκτορες αναχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις με άπλετο χαμόγελο στα χείλη τους απ΄ την περιοχή μας κι ευελπιστούμε σε μια μελλοντική συνεργασία μαζί τους.
Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Θεσσαλίας, την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου για την εμπιστοσύνη τους σ’ αυτό το εγχείρημα, πιστεύοντας ότι σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.