Παρουσιάζει τις θέσεις του για ακρίβεια, παιδεία, ενίσχυση επιχειρηματικότητας ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία

Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα στη Μαγνησία. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση «
Τη στιγμή που η κοινωνική συνοχή απειλείται από το κύμα ακρίβειας, και η χώρα κινδυνεύει ξανά με οικονομικό εκτροχιασμό, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να επιχειρήσει να δώσει λύσεις, απεργάζεται σχέδια προκήρυξής πρόωρων εκλογών. Η τυχοδιωκτική λογική της δεξιάς διακινδυνεύει ξανά τη σταθερότητα της χώρας και την προοπτική της νέας γενιάς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, αφουγκραζόμενος τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, και ως υπεύθυνη δύναμη εξουσίας, το επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει τις θέσεις του για το αύριο της χώρας και την εναλλακτική πρόταση εξουσίας.
Η γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας σε συνεργασία με τις Οργανώσεις Μελών, και στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής του κόμματος, αποφάσισε την διεξαγωγή εκδηλώσεων, με την παρακάτω χρονική σειρά, που θα αφορούν:

• Αντιμετώπιση της ακρίβειας – Ενίσχυση των Εργαζομένων – Στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
• Σχέδιο για την ενίσχυση και θωράκιση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας
• Πολιτικές για τη Διαφάνεια και την εμβάθυνση της Δημοκρατίας

Οι κεντρικοί ομιλητές των παραπάνω εκδηλώσεων θα προκύψουν από τις κεντρικές αποφάσεις του Οργανωτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σύμφωνα με τον συνολικό σχεδιασμό του κόμματος.
Απέναντι στον τυχοδιωκτισμό της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία απαντάει με αξιόπιστο σχέδιο για το σήμερα και το αύριο του τόπου, και βαδίζει συντεταγμένα στο δρόμο για την επόμενη Προοδευτική Κυβέρνηση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ονόματα για εκδηλώσεις που αναφέρονται σε παραπολιτικά δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μιας και δεν αποτελούν αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.