ΠΑΣΟΚ: Στηρίζουμε Παπαπέτρο, δεν μπορούμε να έχουμε κανένα κοινό σημείο με τον Μπέο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Tο ΠAΣOK – KINHMA AΛΛAΓHΣ Mαγνησίας, τονίζει σε ανακοίνωσή του, πως ” μέσα από δημοκρατική διαδικασία με τα μέλη του έχει ανακοινώσει, εδώ και αρκετό διάστημα, τη στήριξη του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Βόλου στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Συμμαχία για το Βόλο» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Νίκο Παπαπέτρο. Επίσης, με απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής Αυτοδιοίκησης και του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής έχει ανακοινωθεί η στήριξη του συνδυασμού «Πρωτοβουλία» του κ. Κουρέτα Δημήτρη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Όποιο στέλεχος δεν ακολουθεί αυτές τις δημοκρατικές αποφάσεις, προφανέστατα ακολουθεί προσωπική στρατηγική και δεν εκφράζει το κίνημα μας συλλογικά. Η στάση αυτή θα κριθεί από τα αρμόδια όργανα του Κινήματος, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων θεσμικών διαδικασιών.
Με την ευκαιρία τονίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει ως αντίπαλο τη ΝΔ και τις επιλογές της στο Δήμο Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δε μπορούμε να έχουμε ως Κίνημα κανένα κοινό σημείο με περιπτώσεις όπως αυτή του νυν Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, ειδικά τώρα που έχει την πλήρη στήριξη της ΝΔ, δια της πλήρους αφωνίας και αποδοχής των τραγελαφικών καταστάσεων που επικρατούν στο Δήμο Βόλου, τις αήθεις και υβριστικές επιθέσεις εναντίον υπηρεσιακών στελεχών, αλλά και πολιτικών αντιπάλων”.

H ανακοίνωση έρχεται λίγες ώρες μετά από την δημοσιοποίηση ότι η Βίκυ Τσεκούρα, υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία, κατεβαίνει υποψήφια με τον Αχιλλέα Μπέο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.