Πατέρας 28χρονου που κρατούσε κλειδωμένες σύζυγο και κόρη στον Βόλο- «Μπορεί να έχει άλλη σχέση και να θέλει τον γιο μου στην φυλακή»

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 28χρονος Αλβανός, που φέρεται να κρατούσε κλειδωμένη στο σπίτι τους και να κακοποιούσε την 22χρονη σύζυγό του, μαζί με το 2,5 ετών παιδάκι τους.
Ο 28χρονος οδηγήθηκε σήμερα στις 11.10 το πρωί, ενώπιον του Ανακριτή και αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του μέχρι να γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Κακουργιοδικείο της Λάρισας, μετά από δυο μήνες περίπου.
Ο κατηγορούμενος που παραπέμπεται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας οδηγείται τις φυλακές της Λάρισας και το κατηγορητήριο περιλαμβάνει πλέον και απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δήλωσε πως ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι και ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε πως χτύπησε την σύζυγό του μόνο την περασμένη Πέμπτη και καμία άλλη φορά. Δήλωσε πως μάλωσαν γιατί εκείνη επέμενε να φύγουν για την Μεγάλη Βρετανία, ενώ εδώ είχαν στρώσει την ζωή τους.

Tι λέει ο πατέρας του κατηγορούμενου
Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του 28χρονου κατηγορούμενου, όλα αυτά που υποστηρίζει η νύφη του είναι ψέματα, ενώ όπως ανέφερε «μπορεί να έχει άλλη σχέση και να θέλει τον γιο μου στην φυλακή».

Δείτε το βίντεοΕγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.