Πέντε μετάλλια στο διεθνή διαγωνισμό BERLIN για την ελαιουργία Βολιώτη

Πέντε μετάλλια στο διεθνή διαγωνισμό BERLIN με σημαντικότερο το ασημένιο στις υψηλού επιπέδου πολυφαινόλες από την επεξεργασία του ελαιολάδου ανακοίνωσε η ελαιουργία Βολιώτη.
Όπως αναφέρεται, «μια ακόμη σημαντική διάκριση, στον διεθνή διαγωνισμό Berlin Global Olive Oil Awards 2020 αυτή τη φορά, απέσπασε το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη επιβεβαιώνοντας την αναγνώριση από γευσιγνώστες, επιστήμονες, επαγγελματίες του κλάδου και στελέχη της αγοράς του ξεχωριστού προϊόντος που προέρχεται από την πηλιορείτικη γη.
Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» βραβεύτηκε με τρία ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την εξαιρετική του γεύση, την ξεχωριστή του ποιότητα, την ακαταμάχητη γεύση του, αλλά και τις υψηλού επιπέδου πολυφαινόλες του. Σημειώνεται πως πριν λίγο καιρό το «Ελαιόλαδο Πηλίου» βραβεύτηκε και στο διεθνή διαγωνισμό KOTINOS λαμβάνοντας επίσης το ασημένιο μετάλλιο. Συνεπώς η οικογενειακή επιχείρηση από τα Άνω Λεχώνια συνεχίζει και το 2020 να αποσπά διακρίσεις και βραβεύσεις βαδίζοντας στο δρόμο των επιτυχιών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.