Περιφερειακό Συμβούλιο: Προγραμματική με το ΑΠΘ για τον εντοπισμό της δυσοσμίας στο Βόλο

Με κυριότερο θέμα συζήτησης της έγκριση προγραμματικής σύβασης για την υλοποίηση της πράξης «Επιχορήγηση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για τη διερεύνηση της χημικής σύστασης και της προέλευσης της δυσοσμίας στο Πολεοδομικό Συγκρότημα του Βόλου», συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, την Παρασκευή στις 27 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7 το απόγευμα.

Το Π.Σ. θα αποφασίσει την υποβολή συμπληρωματικών εγγραφών στον πίνακα στρατηγικού προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού Περιφέρειας Θεσσαλίας 2020-2023 και θα ορίσει νέα Διοίκηση στην ΕΚΠΟΛ και μέλη για συμμετοχή στη Διοίκησης της «Κενταύρων Όρος», που διαχειρίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

Τέλος, θα εγκρίνει τη συνδιοργάνωση πολιτικών εκδηλώσεων και τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων για την Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Πριν τη συνεδρίαση θα συζητηθεί επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την επέκταση της λειτουργίας στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ, σε Λάρισα, Στεφανοβίκειο, Βόλο, στο πλαίσιο της νέας «Συμφωνίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.