Πέθανε 59χρονη υπάλληλος του Ειρηνοδικείου Βόλου

Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει, αναφέρουν οι συνάδελφοι της

Έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί, μια 59χρονη υπάλληλος του Ειρηνοδικείου Βόλου, η οποία τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά της, στους συναδέλφους της και σε όσους τη γνώριζαν.
Η άτυχη Δήμητρα Πλακαρού ήταν αξιοπρεπής, αθόρυβη, δεν δημιουργούσε προβλήματα και ο θάνατός της συγκλόνισε τους συναδέλφους της, σύμφωνα με την πρόεδρο των Δικαστικών Υπαλλήλων Ιωάννα Παπαδημητρίου.

Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά που της δημιούργησε και άλλα προβλήματα υγείας, ενώ πήγαινε στο γραφείο της και μέχρι πριν τον περιορισμό των μετακινήσεων λόγω του κορωνοϊού.

Κατέλιπε σύζυγο, δύο παιδιά και ένα εγγόνι και η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στις 11 σήμερα το πρωί από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Κοιμητήριο Κούκος.

Σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ του Συλλόγου Δικαστικών υπαλλήλων της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Βόλου εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για την απροσδόκητη απώλεια της υπαλλήλου του Ειρηνοδικείου – μέλους του Δήμητρας Πλακαρού που υπηρέτησε με ήθος, κοινωνική ευαισθησία και επαγγελματισμό μέχρι και λίγες μέρες πριν την εγκαταλείψουν οριστικά οι δυνάμεις της.
Η συνάδελφος που υπηρετούσε στο Ειρηνοδικείο Βόλου νικήθηκε τελικά χθες το πρωί από την αρρώστια, που τόσο την ταλαιπώρησε τον τελευταίο χρόνο και το κενό που αφήνει είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο, αναφέρεται στη συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.