Πέθανε ο οφθαλμίατρος Κώστας Μπαρπάκης

Διευθυντής του οφθαλμολογικού τμήματος του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου

Την τελευταία του πνοή, άφησε σε ηλικία 65 ετών ο οφθαλμίατρος και διευθυντής του οφθαλμολογικού τμήματος του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου, Κώστας Μπαρπάκης.

Επρόκειτο για εξαιρετικό επιστήμονα που κατάφερε και κέρδισε την εκτίμηση όλων όσων τον επισκέπτονταν, στο Νοσοκομείο, και πολύ περισσότερο όσων χρειάστηκε να χειρουργηθούν από τον ίδιο, αποκτώντας έτσι μια θετική εικόνα ενός επιστήμονα της προσφοράς, ενώ έχαιρε της εκτίμησης των συναδέλφων του.

Το τελευταίο διάστημα, νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αθήνα δίνοντας τη δική του “μάχη” με τον καρκίνο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στη μιάμιση το μεσημέρι, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, ενώ ψήφισμα εξέδωσε η Διοίκηση του Αχιλλοπούλειου, στο οποίο αναφέρεται, «Για όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, ο Κώστας Μπαρπάκης, υπήρξε ένας άριστα επιστημονικά καταρτισμένος ιατρός που θα παραμείνει πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα καλοσύνης, επιμονής, υπομονής και ήθους, υπόδειγμα για όλους μας.

Θα στερηθούμε αγαπημένε μας Κώστα, έντονα την παρουσία σου, τη φιλία σου, τη πραότητά σου. Η μνήμη σου θα παραμείνει ζωντανή και θα μας συντροφεύει για όσα προσέφερες στους πολίτες της Μαγνησίας και σε όλους τους εργαζόμενους του Γ.Ν. Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.