«Πήρα το απολυτήριο του δημοτικού πριν μπω φυλακή»

Αποφυλακίστηκε η 53χρονη Βολιώτισσα καθαρίστρια

Αποφυλακίστηκε πριν από λίγο από τις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα, η 53χρονη καθαρίστρια από το Βόλο η οποία πλαστογράφησε το απολυτήριο του Δημοτικού για να εργαστεί σε παιδικό σταθμό.

Την αποφυλάκισή της αποφάσισε νωρίτερα το πρωί το πενταμελές Εφετείο της Λάρισας.

Το δικαστήριο κατέληξε σε αυτή την απόφαση, με την αιτιολογία της κακής ψυχολογικής κατάστασης της 53χρονης και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο συζυγός της.Η 53χρονη είχε φυλακιστεί μετά την καταδικαστική απόφαση του ίδιου δικαστηρίου σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για το αδίκημα που διέπραξε.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου η οποία ζήτησε να της διαβιβαστεί η επίμαχη απόφαση προκειμένου να εξετάσει εάν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών που την εξέδωσαν.

«Πήρα το απολυτήριο του δημοτικού πριν μπω φυλακή»
Σοκαρισμένη για την περιπέτεια που πέρασε αλλά και εμφανώς ανακουφισμένη εμφανίστηκε η 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο,που αφέθηκε σήμερα ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.
«Το έκανα για τα παιδιά μου, δεν ήθελα να μεγαλώσουν σε ίδρυμα» είπε η 53χρονη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν ήθελα να ζήσουν τα παιδιά μου αυτά που έζησα εγώ», υπογράμμισε η 53χρονη προσθέτοντας παράλληλα ότι ήταν σοκαριστικό και δύσκολο όλο αυτό που πέρασε.

«Από 6 χρονών μεγάλωσα στο Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά. Έφυγα 11 χρονών πήγα στον Βόλο στους παππούδες μας, από μικρή άρχισα να δουλεύω. Παντρεύτηκα αλλά αντιμετωπίζαμε δυσκολίες με τον άνδρα μου γιατί δεν είχαμε δουλειά» δήλωσε η ίδια. «Ερχόταν η πρόνοια στο σπίτι και φοβήθηκα μην μου πάρουν τα παιδιά» ανέφερε η 53χρονη γυναίκα.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι η πρόνοια της είπε να κάνει τα χαρτιά της στο Δημόσιο για να μην μπουν τα παιδιά της στο ορφανοτροφείο.Όπως είπε, φρόντισε να πάρει το απολυτήριο του Δημοτικού πριν μπει στη φυλακή.

Πηγή: https://tvstar.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.