Πληροφορίες για τις εγγραφές στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου

Χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τις εγγραφές στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, δίνει η διεύθυνση του σχολείου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-2018, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 19η Ιουνίου έως την 23η Ιουνίου 2017. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους.

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-epal, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis. Στην περίπτωση ανήλικου/ης μαθητή/τριας ή ενήλικου προστατευόμενου μέλους ο/η οποίος/α δε διαθέτει κωδικούς taxis, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί taxis του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά το νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα. Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής κατά τη διαδικασία της εγγραφής στο σχολείο.

Επίσης, στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτούντες/αιτούσες δε διαθέτουν κωδικούς taxis, οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.

Για όσους/όσες επιθυμούν να εγγραφούν σε όλες τις τάξεις ΕΠΑ.Λ. και αδυνατούν να αποκτήσουν κωδικούς taxis, μπορούν να απευθύνονται στο 3ο ΕΠΑ.Λ. Βόλου και στα τηλέφωνα 2421058299 και 242105799

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές και μετεγγραφές μαθητών στούs παρακάτω τομείς και ειδικότητες και θα λειτουργήσει από αυτή τη σχολική χρονιά (2017-2018 ) στον τομέα Τομέα Υγείας – Πρόνοιας στη Γ΄ τάξη και η ειδικότητα Βοηθός Φυσικοθεραπευτή.

Α΄ ΤΑΞΗ ΚΟΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ
β΄Τάξη
Α. Τομέας Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος
Β. Τομέαs Υγείας – Πρόνοιας και Ευεξίας
Γ΄ Τάξη
Α. Τομέας Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.
Με τις παρακάτω ειδικότητες:
Τεχνικός Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου
Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών
Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής

Β. Τομέαs Υγείας – Πρόνοιας
με τις παρακάτω ειδικότητες :
Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
Βοηθός Ιατρικών – Βιολογικών Εργαστηρίων
Βοηθός Νοσηλευτικής
Βοηθός Φυσικοθεραπευτή

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.