Πλούσιες γεύσεις από «Το Χωριάτικο» στο 3ο Συνέδριο Ανάπτυξης

Γεμάτο με γεύσεις από "Το Χωριάτικο" το 3ο Συνέδριο Ανάπτυξης.

Εκτός από ιδέες, απόψεις και προτάσεις που διατυπώθηκαν, το 3ο Συνέδριο Ανάπτυξης «Σχεδιάζουμε τη Μαγνησία της επόμενης εικοσαετίας» που διοργάνωσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Όμιλος Καρεκλίδη με την υποστήριξη της 24MEDIA ήταν γεμάτο και από υπέροχες γεύσεις που πρόσφερε στους συμμετέχοντες ο χορηγός της διοργάνωσης «Το Χωριάτικο». Με την επιμέλεια του κ. Δημήτρη Κύρου και της κας Κατερίνας Γουλέτσιου, προσφέρθηκε μια μεγάλη ποικιλία γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων που παρασκευάζονται καθημερινά με φρέσκα υλικά στα καταστήματα που διατηρεί η εταιρία στην πόλη του Βόλου, συνοδεία καφέ αλλά και αναψυκτικών από την τοπική βιομηχανία ΕΨΑ.

Όπως δήλωσε η συνιδιοκτήτρια των φούρνων «Το Χωριάτικο» κα Κατερίνα Γουλέτσιου στη «Μαγνησία», «η συμβολή μας στο συνέδριο έγινε συνειδητά, όχι για διαφημιστικούς λόγους, αλλά επειδή πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες οι οποίες γίνονται από ιδιώτες έχουν μεγαλύτερη ακόμη αξία από αυτές που διοργανώνονται από επίσημους κρατικούς φορείς. Ο λόγος είναι ότι προσεγγίζουν τα θέματα με μεγαλύτερο ρεαλισμό, ακούγονται απόψεις και προτείνονται λύσεις οι οποίες δεν είναι επηρεασμένες από τις ιδέες του κρατισμού και τις οποίες η ιδιωτική πρωτοβουλία σε συνδυασμό πάντα με τη διοίκηση και τα όργανά της επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα που βοηθούν στην ανάπτυξη του κάθε τόπου.
Ειδικότερα για το Βόλο, εάν κρίνει κανείς από τα αποτελέσματα του συνεδρίου, υπήρξαν ουσιαστικές προτάσεις και πραγματοποιήθηκε ένας ανοιχτός διάλογος στον οποίο υπήρξε ιδιαίτερη συνέργεια μεταξύ των κρατικών αξιωματούχων που έλαβαν μέρος και των ιδιωτών.»

Να σημειωθεί ότι «Το Χωριάτικο» διατηρεί δύο καταστήματα στην πόλη του Βόλου, στην οδό Πολυμέρη 48 με Βλαχάβα και στη Δημητριάδος με Ιωλκού όπου εργάζονται συνολικά εξήντα άτομα, συμβάλλοντας έτσι στην τοπική ανάπτυξη.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.