Πολύωρη αναμονή λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας στη Λαμία

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων λόγω του χιονιού στη Φθιώτιδα

Σε πολύωρη αναμονή αναγκάστηκαν οι επιβάτες λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, που είχαν προορισμό την Αθήνα και το Βόλο αντίστοιχα, λόγω της χιονόπτωσης στο εθνικό δίκτυο, στη Φθιώτιδας.
Λόγω της απόφασης της Τροχαίας να απαγορευθεί η διέλευση όλων των βαρέων οχημάτων, προκειμένου να καθαριστεί ο δρόμος από το χιόνι, τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ των 7 π.μ. από Βόλο για Αθήνα και των 9 π.μ. από Αθήνα προς Βόλο και ήταν σχεδόν γεμάτα επιβάτες, να ακινητοποιηθούν στη Φθιώτιδα.
Όπως δήλωσε στο magnesianews ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Δημήτρης Κολυνδρίνης “Δεν έχει αποκλειστεί κανένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και κανένας επιβάτης. Τα λεωφορεία έχουν σταματήσει σε μαγαζιά -καφετέριες της Εθνικής Οδού, επειδή η τροχαία απαγόρευσε την κίνηση λόγω της χιονόπτωσης και λόγω του καθαρισμού του οδοστρώματος σε μερικά σημεία” σε άλλη δήλωσή του
μίλησε για ευθυνοφοβία των αρμοδίων, που είχε αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Επιβάτης του δρομολογίου των 7 από Βόλο προς Αθήνα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ΕΡΤ Βόλου, στη 1 το μεσημέρι, το λεωφορείο είναι ακινητοποιημένο, λόγω της απαγόρευσης αυτής, στο Κάστρο Λαμίας από τις 9 το πρωί!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.