Πολύς κόσμος στην εκδήλωση της Αστυνομίας για τον Αγ. Αρτέμιο

Βραβεύτηκαν 11 αστυνομικοί, μουσική με ορχήστρα και χορωδία του Μουσικού Σχολείου

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εκδήλωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος, για τον εορτασμό του Σώματος και του προστάτη του Αγ. Αρτεμίου.

Η μεγάλη αίθουσα σχεδόν γέμισε, η εκδήλωση έγινε παρουσία των πολιτών και στρατιωτικών αρχών και ξεκίνησε με ψαλμωδία του απολυτίκιο του Αγ. Αρτεμίου, από τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Βόλου.


Στη συνέχεια, ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, Βασίλης Καραΐσκος απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια ξεχωριστή ημέρα για την Αστυνομία. “Γιορτάζουμε τον προστάτη μας Αγ. Αρτέμιο και ευχόμαστε το παράδειγμα ήθους κι αγωνιστικότητας να μας οδηγεί στο καθημερινό μας έργο. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε προσηλωμένοι να υπηρετούμε τον πολίτη”, δηλώνοντας παράλληλα περήφανος για τους 11 συνεργάτες του που βραβεύονταν.


Στη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν 11 αστυνομικοί, από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, που συνέβαλαν σε επιτυχείς εκβάσεις διαφόρων υποθέσεων που συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, ο αναπληρωτής Διοικητής υπαστυνόμος Α’ Απ. Αλαμανιώτης, ο Αρχιφύλακας Κων. Μπούκας, ο αρχιφύλακας Θαν. Κριαράς, η αρχιφύλακας Αναστασία Τικιστίρμα και ο αρχιφύλακας Κων. Γκρίνιας, από την Τροχαίας Βόλου η ανθυπαστυνόμος Δέσποινα Κάλλιαρη, από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ο αρχιφύλακας Λ. Μπέκας, από το Α.Τ. Βορείου Πηλίου η υπαρχιφύλακας Χρυσούλα Μπούγλα και από τον Α.Σ. Αλοννήσου οι αρχιφύλακας Νικ. Παπαγιάννης, υπαρχιφύλακας Δήμητρα Ευθυμίου και αστυφύλακας Θεοδ. Καλογιάννης.
Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα με μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου.

Το πρωί δοξολογία
Προηγήθηκε σήμερα το πρωί δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου Βόλου, επίσης παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.