Πώς η αστυνομία «έδεσε» τον 39χρονο για τη δολοφονία της μητέρας του δικηγόρου του

Τραγική ειρωνεία

Μία τραγική ειρωνεία αποκαλύφθηκε από την έρευνα για τον 39χρονο που δολοφόνησε τη νονά του στον Βόλο καθώς ο δικηγόρος του Γιάννης Μηλίνης τον υπερασπιζόταν χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ο άνθρωπος που είχε δολοφονήσει τη μητέρα του τον Αύγουστο του 2009.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος ήταν αυτός που είχε βρει νεκρή την 69χρονη μητέρα του μέσα σε μία λίμνη αίματος στο σπίτι της. Τότε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε δεχθεί 20 μαχαιριές ενώ ο δράστης είχε παραβιάσει την κεντρική πόρτα του διαμερίσματός της.

Από την τότε έρευνα στο σπίτι της μητέρας του δικηγόρου είχαν βρεθεί κάποια στοιχεία τα οποία ποτέ όμως δεν είχαν οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που ερευνούσαν την υπόθεση με τη δολοφονία της νονάς του 39χρονου ανέσυραν από το συρτάρι τους τον φάκελο της υπόθεσης και άρχισαν να αναζητούν κοινά σημεία με τη δολοφονία της 75χρονης.

Στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών μπήκε στο μικροσκόπιο το DNA του 39χρονου το οποίο ταυτοποιήθηκε με γεννητικό υλικό που είχε βρεθεί τότε στον τόπο του εγκλήματος. Η έκθεση που συνέταξαν οι αστυνομικοί του τμήματος DNA της ΔΕΕ συμπεριλήφθη στη δικογραφία που σχηματίστηκε για τη δολοφονία της νονάς του δράστη στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.