Με Κούλουμα στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου και τη Νέα Αγχίαλο την Καθαρά Δευτέρα 3 του μηνός, αναμένεται να γιορτάσουν σήμερα οι Βολιώτες, αλλά και οι επισκέπτες που έχουν έρθει στην περιοχή για να περάσουν το τριήμερο.
Για σήμερα, Καθαρή Δευτέρα (3/3/2025) στην παραλία του Βόλου μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας και παράλληλα με το πάρκο, θα στηθεί στις 12 το μεσημέρι μπουφές με την παραδοσιακή λαγάνα και σαρακοστιανά εδέσματα, ενώ το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης για τα Κούλουμα έχει αναλάβει σχήμα ορχήστρας σε συνεργασία των μουσικών του Δημήτρη Γακιόπουλου και του σχήματος «Διπλοπενιές», αποτελούμενο από τους Δημήτρη Γακιόπουλο (φωνή), Αποστόλη Μελαχροινάκη (βιολί), Στέφανο Κωστόπουλο (κιθάρα), Κώστα Ζάρπα (πλήκτρα), Σωτήρη Ράπτη (κρουστά), Κώστα Λαζούδη (ακορντεόν), Χριστόφορο Σταμούλη (μπουζούκι), Χρήστο Σταμούλη (μπουζούκι), Κωνσταντίνο Σταμούλη Τσεκούρα (φωνή) κ.ά.
Τα εδέσματα και τα ποτά θα προσφέρονται δωρεάν στο κοινό και αποτελούν προσφορά του Δήμου Βόλου και των χορηγών της εκδήλωσης.
Την Καθαρή Δευτέρα επίσης στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Αγχιάλου, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στον παραλιακό πεζόδρομο στο Δημοτικό Πάρκο της Νέας Αγχιάλου.
Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα ανοίξουν τα χορευτικά συγκροτήματα της Νέας Αγχιάλου στις 12 το μεσημέρι σε ένα πλούσιο πρόγραμμα από τοπικούς χορούς και στη συνέχεια θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με σαρακοστιανά εδέσματα και κρασί.































