Πως θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στο Βόλο

Από τις 18 Μαΐου έως 30 Ιουνίου

Το Τμήμα Εμπορίου του Δήμου Βόλου κάνει γνωστό ότι οι Λαϊκές Αγορές Βιομηχανικών Ειδών (ένδυσης-υπόδησης) από 18 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2020 θα λειτουργήσουν ως εξής :
ΔΕΥΤΕΡΑ: στην οδό ΣΤΡ. ΙΩΑΝΝΟΥ από ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ έως ΣΙΝΩΠΗΣ (ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ).

ΤΡΙΤΗ: στην οδό 30ης ΙΟΥΛΙΟΥ από ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ έως ΚΥΠΡΟΥ (ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ)

ΤΕΤΑΡΤΗ: στην οδό ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ από ΖΑΧΟΥ έως 54ΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΣ (ΒΟΛΟΣ)

ΠΕΜΠΤΗ: στο ΠΑΡΚΟ ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΓΙΑΣ (ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: στην οδό ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ από ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ έως ΓΑΛΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ)

ΣΑΒΒΑΤΟ: στην οδό ΜΙΑΟΥΛΗ από ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ έως ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ στη συνοικία ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (ΒΟΛΟΣ).
Στις ανωτέρω λαϊκές αγορές θα τηρείται η απόσταση των πέντε μέτρων μεταξύ τους και όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα δημοσιοποιούνται σε καταστάσεις που θα αναρτώνται στο Δημαρχείο και στο site του Δήμου Βόλου και θα κοινοποιούνται στους προέδρους των συλλόγων τους.
Παράλληλα, οι Λαϊκές Αγορές ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΩΝ από 18 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 θα λειτουργήσουν ως εξής :

ΔΕΥΤΕΡΑ: α) στην οδό ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ από ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ έως ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ) β) στην οδό ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ από 12 ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ έως ΔΗΜ. ΠΑΡΑΘΥΡΗ (ΑΓΡΙΑ).

ΤΡΙΤΗ : α) στην οδό ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ από ΣΤΡ. ΙΑΤΡΙΔΗ έως ΑΝΑΚΑΣΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) β) στην οδό Ζ.ΠΗΓΗΣ μεταξύ των οδών ΗΦΑΙΣΤΟΥ & Δ.ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΟΥ στη συνοικία Ν.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑΣ (ΒΟΛΟΣ)
γ) στην οδό 30ης ΙΟΥΛΙΟΥ από Αγ.Γεωργίου έως Κύπρου ( ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ).ΤΕΤΑΡΤΗ: στην οδό ΜΑΓΝΗΤΩΝ από ΙΩΛΚΟΥ-ΚΟΥΤΑΡΕΛΙΑ έως ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ (ΒΟΛΟΣ)

ΠΕΜΠΤΗ: στην οδό ΚΥΡΙΛΛΟΥ από ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ έως ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ & ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ από ΚΥΡΙΛΛΟΥ έως ΔΑΒΑΚΗ (ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: στην οδό Δ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ από ΟΓΛ – ΓΑΜΒΕΤΑ έως ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.(ΒΟΛΟΣ). ΣΑΒΒΑΤΟ : α) στην οδό ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΥ από ΙΩΛΚΟΥ έως ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ & επί της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ από Γ.ΔΗΜΟΥ έως ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ (ΒΟΛΟΣ)
β) στην οδό ΝΙΚΗΤΑΡΑ από ΑΛΑΜΑΝΑΣ έως ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην συνοικία Αγίων Αναργύρων (ΒΟΛΟΣ).

Στις ανωτέρω λαϊκές αγορές θα συμμετάσχει εβδομαδιαίως το 50% των πωλητών οπωρολαχανικών, τηρώντας την απόσταση των πέντε μέτρων μεταξύ τους και όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Τα ονόματα των συμμετεχόντων θα δημοσιοποιούνται σε καταστάσεις που θα αναρτώνται στο Δημαρχείο και στο site του Δήμου Βόλου και θα κοινοποιούνται στους προέδρους των συλλόγων τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.