Ποσό 7.000 € έδωσε ο Δήμος Βόλου σε πέντε ιδρύματα

Που συγκεντρώθηκε από τις γιορταστικές εκδηλώσεις

Ποσό 7.003 € συγκέντρωσε ο Δήμος Βόλου από τις εορταστικές εκδηλώσεις, τα οποία διανεμήθηκαν σε πέντε ιδρύματα από τον εκτελούντα χρέη δημάρχου Θάνο Θεοδώρου και τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γιώργο Βλιώρα.
Πρόκειται για τα ιδρύματα «Φλόγα», «Πίστη», Ορφανοτροφείο, ΕΛΕΠΑΠ και Κουζίνα Αλληλεγγύης, το καθένα από τα οποία έλαβαν ποσό 1400 €.

Σε συνέντευξη Τύπου ο Θάνος Θεοδώρου είπε ότι τα έσοδα από τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων θα διανέμονται σε πέντε ιδρύματα, τα οποία κάθε χρόνο θα είναι διαφορετικά, ενώ ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ιδρυμάτων και τους Βολιώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Βλιώρας σε εκδηλώσεις που έγιναν χωρίς είσοδο υπήρχε κουμπαράς, όπου οι Βολιώτες έβαζαν από το υστέρημά τους για να ενισχυθούν τα ιδρύματα. Ο ίδιος είπε ότι δεν είναι εύκολο σε ανοιχτές εκδηλώσεις να οδηγήσει κάποιος τον κόσμο να συνεισφέρει, ενώ ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή θέλει να βοηθήσει και θα κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.
Οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή και ευχήθηκαν του χρόνου να συγκεντρωθεί μεγαλύτερο ποσό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.