Που δε θα εκτελέσει δρομολόγια σήμερα, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Δε θα εκτελέσει συγκεκριμένα δρομολόγια σήμερα το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας, σε συγκεκριμένους προορισμούς. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σύμφωνα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας με νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι σήμερα Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, τα δρομολόγια του Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας θα ξεκινήσουν από ώρα 08:00. Οι επιβάτες που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για προγενέστερα δρομολόγια μπορούν να τα αλλάξουν με μεταγενέστερα η να τους επιστραφούν τα χρήματα. Ζητάμε την κατανόηση των επιβατών άλλα οι αλλαγές αυτές γίνονται λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας και για την ασφαλέστερη μετακίνησή τους. Σας υπενθυμίζουμε και την προγενέστερη ανακοίνωσή μας για τα τοπικά δρομολόγια Πηλίου και άλλων περιοχών του Νομού Μαγνησίας:
– Δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο προς και από τα χωριά του Πηλίου εκτός των δρομολογίων της Αφήσσου (11.00, 14.00, 21.00)
– Δεν θα εκτελεστούν τα πρωινά δρομολόγια:
05.45 Βόλος – Πλάκες, 05.30 Βόλος – Αμαλιάπολη / Δρυμώνας, 06.00 Μεγ. Μοναστήρι/Μικρό Περιβολάκι, 06.00 Βόλος – Ελευθεροχώρι / Κοκκίνα
– Δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγια για Κωφούς, Κοκκωτούς, Βρύναινα, Ανάβρα. Τα υπόλοιπα δρομολόγια θα εκτελεστούν κανονικά με την προϋπόθεση ότι θα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες καθώς το φαινόμενο των χιονοπτώσεων είναι σε εξέλιξη. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2421033254 & 2421025527».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.