Που και ποιες ώρες θα γίνουν οι Αγιασμοί σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Η τελετή του Aγιασμού των σχολικών μονάδων της Μαγνησίας για το σχολικό έτος 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, σε ώρα η οποία προσδιορίζεται από τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων κάθε σχολικής μονάδας όπως ενημέρωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Η τελετή του επίσημου Αγιασμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, η οποία ανατέθηκε στον Σύλλογο Διδασκόντων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) Βόλου και στην Διευθύντρια κ. Γρηγορίου Φωτεινή, θα τελεστεί στις 10:00 στον χώρο του σχολείου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιο. Στην τελετή θα συμμετέχουν και οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών του 4ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας. Επίσης, στις 12:00 θα τελεστεί στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιο και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση για τον άδικο χαμό της μαθήτριας του σχολείου».
Ο Αγιασμός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9 το πρωί, θα τελεστεί ο επίσημος Αγιασμός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, και συγκεκριμένα, στο «5ο Δημοτικό Βόλου», για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019-2020. Ο Αγιασμός, θα γίνει στον προαύλιο χώρο του σχολείου, από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, παρουσία του Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας, Γεώργιου Πολύζου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών. Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης θα παραστεί και στην τέλεση αγιασμού του 1 ου Ειδικού Δημ. Σχολείου Αγριάς στις 10.30 π.μ.
O Αγιασμός του 7ου Γυμνασίου Βόλου
Από τη Διεύθυνση του 7ου Γυμνασίου Βόλου ανακοινώνεται ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα τελεστεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στις 9.30 π.μ. στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Στη συνέχεια θα γίνει η διανομή των βιβλίων στους μαθητές των τριων τάξεων.
Στο 8ο ΓΕΛ και στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου
Στο 8ο ΓΕΛ αλλά και στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου, ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/09/19 και ώρα 10.00΄π.μ. στον προαύλιο χώρο των δυο σχολείων.
O Aγιασμός στο Μουσικό Σχολείο Βόλου
Ο αγιασμός στο Μουσικό Σχολείο Βόλου για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11-9-2019 και ώρα 9:00 πμ. Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία της χρονιάς. Οι μαθητές του σχολείου που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ μπορούν να ενημερωθούν για τα δρομολόγια από την ιστοσελίδα του σχολείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.