Που θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας στον Βόλο

Με απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας διακόπτεται η κυκλοφορία της οδού Γκλαβάνη μεταξύ των οδών Δημητριάδος και Ερμού την Κυριακή 19 Μαρτίου από τις 7:30 έως τις 15:00, λόγω οικοδομικών εργασιών, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί Κυριακής Αργίας». Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από τις οδούς Δημητριάδος και 28ης Οκτωβρίου.

Παράλληλα αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας: α) της Ιρλανδικής διάβασης του ρέματος Καλιακούδα που συνδέει της οδό Μενέλαου Λουντέμη με το ίδρυμα »Άσπρες Πεταλούδες» (α΄ φάση εργασιών), και β) της οδού Μενέλαου Λουντέμη 100 μέτρα εκατέρωθεν της ιρλανδικής διάβασης (β΄ φάση εργασιών) από σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 και καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ωρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής του έργου »Κατασκευή οδογέφυρας στις Άσπρες Πεταλούδες επί του Χειμάρρου Ξηριά’, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας». Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παρακείμενες οδούς.

Διακοπή κυκλοφορίας και στο Ν. Πήλιο
Τέλος, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας της Ε.Ο Αγριάς – Μηλεών από τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο Καλών Νερών – Μηλεών (διασταύρωση «ΚΟΡΜΠΑΣ») μέχρι το Δημαρχείο Μηλεών (Δήμο Νοτίου Πηλίου), από την Δευτέρα 20 Μαρτίου έως την Παρασκευή 24 Μαρτίου κατά τις ώρες 07:30 έως 16:00, λόγω εργασιών διάστρωσης ασφαλτικού οδοστρώματος, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από την Ε.Ο Καλών Νερών – Μηλεών προς Άγιο Γεώργιο -Πινακάτες- Βυζίτσα, ενώ από τη διασταύρωση «ΚΟΡΜΠΑΣ» μέχρι το Δημαρχείο Μηλεών, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία τις ώρες που θα πραγματοποιούνται οι εργασίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.