Προχωρούν οι διαδικασίες του έργου ζωνοποίηση ύδρευσης

Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ενέκρινε τους όρους διακήρυξης

Προχωρούν οι διαδικασίες του υποέργου ζωνοποίησης ύδρευσης στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου και σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ ενέκρινε ομόφωνα την έγκριση της τροποποίησης τευχών δημοπράτησης των όρων της διακήρυξης, με βάση παρατηρήσει της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για το υποέργο εκσυγχρονισμός εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου – Ν. Ιωνίας για την εξασφάλιση επαρκούς πόσιμου νερού, προϋπολογισμού 13.828.800 €. Η τροποποίηση που έγινε αφορά την ονομασία του χρηματοδοτούμενου έργου, σε διορθώσεις κειμένου και σήμανσης του φορέα χρηματοδότησης στο τεύχος ιδικής Συγγραφής Υποχρεώσεων, στη διακήρυξη και στο χρονοδιάγραμμα εργασιών.

Η ΔΕΥΑΜΒ ενέκρινε τον τρόπο εκτέλεσης του έργου με δημόσιο διαγωνισμό ανοιχτής διαδικασίας, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά.
Κύκλοι της ΔΕΥΑΜΒ αναφέρουν ότι το έργο θα μπορέσει να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του έτους και να ολοκληρωθεί σε χρονικό ορίζονται 2-3 ετών, ενώ χωροθετείται στο κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Βόλου μεταξύ των οδών Αργοναυτών, Αναλήψεως, Φιλιππίδη (χείμαρρος Άναυρος) και Ζάχου (χείμαρρος Κραυσίδωνας) και στο κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Ν. Ιωνίας μεταξύ των οδών Βυζαντίου, Παπαρήγα, Μαιάνδρου, Βενιζέλου, Εθν. Αγώνων, Ικάρων, Μανδηλαρά, Παρασκευοπούλου και Καραμπατζάκη.

Με το έργο θα υλοποιηθούν και θα λειτουργήσουν νέες ζώνες ελέγχου (DMA) και περιλαμβάνονται αγωγοί δικτύου ύδρευσης σε μήκος 127 χλμ., κατασκευή 18 διατάξεων ελέγχου εισόδου στις νέες ζώνες εντός φρεατίων, τοποθέτηση συσκευών ελέγχου του δικτύου (παροχής, πίεσης, μετρητών και συστημάτων καταγραφής και μετάδοσης δεδομένων, κατασκευή νέων ιδιωτικών συνδέσεων ύδρευσης, χωματουργικές εργασίες και αποκαταστάσεις δρόμων, κρασπέδων και πεζοδρομίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.