Προκαταρκτική για τρύπες στο δρόμο προς Αγριά από νεροφαγώματα

Μετά από υπομνηματική αναφορά του πρώην αντιδημάρχου Χαρ. Ζάχου

Το ενδιαφέρον της Εισαγγελίας Βόλου προκάλεσε υπομνηματική αναφορά του πρώην αντιδημάρχου Αγριάς Χαράλαμπου Ζάχου, για τις ζημιές που έχει υποστεί ο δρόμος Βόλου – Αγριάς, από νεροφαγώματα και καθιζήσεις, με αποτέλεσμα να έχουν ανοίξει τρύπες στην πλευρά του δρόμου που βρίσκεται προς τη θάλασσα και περνούν οι σιδηροδρομικές γραμμές.
Η εισαγγελέας υπηρεσίας, που παρέλαβε την υπομνηματική αναφορά του πρώην αντιδημάρχου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να τη διαβιβάσει στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας, προκειμένου να διατάξει προκαταρκτική έρευνα.

Ο κ. Ζάχος βρέθηκε χθες στα Δικαστήρια και ενημέρωσε την εισαγγελέα υπηρεσίας για το πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια, στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Βόλου – Αγριάς στα δεξιά του δρόμου, όπου έχουν τοποθετηθεί οι σιδηροδρομικές γραμμές και έχουν δημιουργηθεί μεγάλες τρύπες, εξαιτίας νεροφαγωμάτων της υπόβασης του δρόμου ή καθιζήσεων, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος για πεζούς περιπατητές, δικυκλιστές ή ποδηλάτες, καθώς στο σημείο δεν υπάρχει φωτισμός τις βραδινές ώρες
Ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, ζήτησε από την εισαγγελική λειτουργό να συνδράμει, διότι η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη για τη δημόσια προστασία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτίθεται να καταθέσει και μήνυση.
Παράλληλα, προσκόμισε φωτογραφικό υλικό που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.