Προκαταρκτική κατά 60χρονης Βολιώτισσας για καταγγελλόμενες παράνομες μεταφορές

Διέταξε ο εισαγγελέας, με αφορμή καταγγελία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας σε βάρος 60χρονης γυναίκας από το Βόλο, για παράνομες όπως καταγγέλεται μεταφορές, μετά από αναφορά του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.
Μέσω της προκαταρκτικής, θα διερευνηθεί αν υπάρχουν τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της απάτης, της παραβίασης δικαστικής απόφασης και παρόμοιων αδικημάτων. Σύμφωνα με την καταγγελία, η υπόθεση αφορά μια 60χρονη , που έχει ιδρύσει «παρά» ΚΤΕΛ και έναντι προμήθειας, κάνει πολλαπλές μισθώσεις ταξί, για να μεταφέρει Βολιώτες κυρίως στην Αθήνα, έναντι 45 € που τα αυτοκίνητα παραλαμβάνουν από διάφορες περιοχές της πόλης.
Η γυναίκα έχει εντοπιστεί εδώ και πολύ καιρό από το ΚΤΕΛ, έχει δικαστεί και καταδικαστεί ακόμη και σε αποζημίωση του μεταφορικού φορέα, αλλά επιμένει να συγκεντρώνει άτομα τηλεφωνικά και να «κανονίζει» για «οικονομική» μεταφορά τους στην Αθήνα, με το αζημίωτο. Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί από την Τροχαία ένας οδηγός ταξί τον Ιούλιο του 2016 για κλοπή μεταφορικού έργου, ενώ αναζητούνταν για να συλληφθεί και η γυναίκα.
Μετά την καταγγελία που κατέθεσε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ στις αρχές της εβδομάδας, δόθηκε εντολή για προκαταρκτική έρευνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.