Προληπτικός έλεγχος για covid 19 στον Ξενώνα Αστέγων

Προληπτικός έλεγχος για covid-19 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/11/2020 στον Ξενώνα Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ από την ΚΟΜΥ Μαγνησίας.
Όπως έγινε γνωστό από την νοσηλεύτρια Βασιλεία Χαρίκλεια, «στόχος της δράσης αποτέλεσε ο έγκαιρος εντοπισμός πιθανών κρουσμάτων και ο περιορισμός της διασποράς του covid-19, στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης που αυτή την περίοδο καλούμαστε να λάβουμε.
Στον προληπτικό έλεγχο συμμετείχε όλο το προσωπικό του ξενώνα, οι φιλοξενούμενοι αλλά και προσωπικό από άλλες δομές και υπηρεσίες της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ. Η δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες προφύλαξης του ΕΟΔΥ και είχε καθολική συμμετοχή από τους ενδιαφερόμενους.
Ο Ξενώνας Αστέγων Βόλου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ένταξης της Πράξης «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΩΝΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΒΟΛΟΥ» με Κωδικό ΟΠΣ 5032717 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».
Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Ξενώνα Αστέγων, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο 2421091614 είτε στο email: [email protected]. Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 με 17:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.