Προσλήψεις διμηνιτών για την Πολιτική Προστασία θα εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο

Απόφαση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πολιτικής προστασίας, θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, που συνεδριάζει δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών την Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:30 στο Δημαρχείο Βόλου.

Το σώμα θα εγκρίνει τον καθορισμό δημοτικών τελών για το 2021 και θα αποφασίσει την κατανομή και απόδοση επιχορήγησης λειτουργικών δαπανών των σχολείων γ’ δόσης έτους 2020 και αποζημίωση των εθελοντών Σχολικών Τροχονόμων για το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Ακόμη, θα αποφασίσει τη σημειακή τροποποίηση της μελέτης «Αναθεώρηση και Επέκταση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) του Πολεοδομικού Συγκροτήματος (Π.Σ.) Βόλου» για διόρθωση εκ παραδρομής σφαλμάτων, παραλείψεων και ασαφειών και τον επανακαθορισμό ζώνης παραλίας εντός σχεδίου πόλης περιοχής Νέων Παγασών του Δήμου Βόλου.

Το σώμα θα αποφασίσει για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πολιτικής προστασίας και για την έγκριση προμήθειας δύο μεταχειρισμένων οχημάτων και καθορισμού διαδικασίας εκτέλεσης αυτής.

Τέλος θα λάβει απόφαση για την παραχώρηση δημοτικού χώρου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, για την παραχώρηση χρήσης γηπέδων μπάσκετ στο Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Βόλου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και για την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας Κοιμητηρίων Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.