Πρόσβαση και στις “περιζήτητες σχολές” για τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Συγχαρητήρια δίνονται από το σύλλογο καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «σ’ όλους τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και είδαν τους κόπους τους να ανταμοίβονται», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα «στους μαθητές του σχολείου μας που αξιοποίησαν τη δυνατότητα που προσφέρουν πλέον τα ΕΠΑΛ για πρόσβαση και στις “περιζήτητες σχολές”. Έτσι είχαμε επιτυχίες μαθητών μας στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής, στο τμήμα Μηχανολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, αλλά και σε τμήματα ΤΕΙ Μαιευτικής, Κοινωνικής Εργασίας Προσχολικής Αγωγής, Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Περιβάλλοντος Και Μηχανικών Αντιρρύπανσης, Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας , Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής, αλλά και σε Στρατιωτικές σχολές στη σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) – Κατεύθυνση Τεχνολογικής Υποστήριξης και στη σχολή Αξιωματικών του Εμπορικού Ναυτικού.

Στο σχολείο μας λειτουργούν οι τομείς: Δομικών Έργων , Εφαρμοσμένων Τεχνών, Μηχανολογίας και Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας.

Τίποτε βέβαια δεν τελείωσε και για τους μαθητές που δεν τα κατάφεραν, μπορούν είτε να ξαναπροσπαθήσουν, είτε να ακολουθήσουν το 4ο προαιρετικό έτος μαθητείας που θα τους βοηθήσει να ενταχθούν ομαλά στην αγορά εργασίας.

Οι εγγραφές-μετεγγραφές στο σχολείο μας συνεχίζονται στο διάστημα 3 έως 11 Σεπτεμβρίου. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας Μαγνησίας 24210 85929 και 24210 85931.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.