Πρόθεση παραίτησης (;) από τον ογκολόγο του Νοσοκομείου Βόλου

Όπως διαφαίνεται από ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Ανάρτηση με την οποία βάζει τέλος όπως διαφαίνεται, στην πορεία του στο Νοσοκομείο Βόλου έκανε ο ογκολόγος κ. Γιώργος Ρήγας, λέγοντας πως έκλεισε ένα κύκλος στη ζωή του 11,5 ετών. Ο γνωστός γιατρός χωρίς να δίνει ακριβείς εξηγήσεις για το λόγο, που αφήνει πιθανόν πίσω του το Αχιλλοπούλειο, άφησε υπονοούμενα θίγοντας το θέμα της αξιοπρέπειας. Η ανάρτησή του φέρεται να έφερε αναστάτωση, με τους συναδέλφους του, αλλά και ασθενείς να αναρωτιούνται τους ακριβείς λόγους της απόφασής του. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες του Magnesianews.gr μέχρι το μεσημέρι δεν είχε κατατεθεί επίσημη παραίτηση από τον γνωστό γιατρό.
Η ανάρτηση του κ. Ρήγα ήταν η εξής: «Οι κύκλοι στη σύντομη ζωή μας κάποια στιγμή κλείνουν. Ευχαριστώ από καρδιάς όσους βρέθηκαν κοντά μου αυτά τα σχεδόν 11,5 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας μου στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Επειδή όμως πάνω από όλα μετράει η Υγεία η δική μας και των δικών μας Ανθρώπων αλλά και η αξιοπρέπεια μας,κάποια στιγμή και αφού έχουμε υποστεί πολλά εξ’ αιτίας των παραλείψεων άλλων,είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε επώδυνες και δύσκολες αποφάσεις όπως η σημερινή.
Οι λεπτομέρειες θα αναλυθούν εν καιρώ. Και είναι πολλές αλλά πολύ σημαντικές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.