Πρώτη εξόρμηση για το 2022 του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου

Την πρώτη τους εξόρμηση για το 2022 πραγματοποίησαν την Κυριακή 3 Απριλίου με κύριο προορισμό την Παύλιανη Φθιώτιδας τα μέλη του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Ν. Αγχιάλου.

Πρώτη στάση της εξόρμησης ήταν στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών, όπου μέσω της εικονικής πραγματικότητας, βίωσαν την ιστορική θυσία των 300 του Λεωνίδα. Φτάνοντας στην Παύλιανη, η ομάδα διαπίστωσε τι σημαίνει σεβασμός, αγάπη και μεράκι για τη διαφύλαξη, ανάδειξη και προστασία του περιβάλλοντος, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της, σημειώνοντας ότι οι  μικρές καλλιτεχνικές παρεμβάσεις στο χωριό, το κάνουν ιδιαίτερα όμορφο.

Έπειτα περπάτησαν στο μοναδικό στην Ελλάδα φυσικό Πάρκο στις πηγές του Aσωπού, μέσα από ένα μαγευτικό μονοπάτι, όπου αντανακλούν τα χρώματα των αιωνόβιων δέντρων και των νερών, που δημιουργούν ένα πανέμορφο τοπίο. Επιστρέφοντας πραγματοποιήσαν ένα σύντομο προσκύνημα στην Ι.Μ. Δαμάστας και πήραν τον απογευματινό καφέ τους στη πλατεία Λαού στην Λαμία.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί το πρακτορείο τουρισμού VisTravel για την άρτια διοργάνωση, τον κ.  Νίκο Τοκαλή για την προσφορά των τσίπουρων, αλλά κυρίως όλα τα μέλη και τους φίλους του Φιλοπρόοδου που για  ακόμη μία φορά τίμησαν τον Σύλλογο με την εμπιστοσύνη και την παρουσία τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.