Πρώτη φορά απασχολεί τις αρχές ο 22χρονος με τα 313 γρ. χασίς

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε κρατείται

Πρώτη φορά απασχολεί τις αρχές ένας 22χρονος Βολιώτης, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στον Βόλο, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και κατηγορείται για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Ο νεαρός βγαίνοντας από το σπίτι του ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και σε κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 313,8 γρ. και το χρηματικό ποσό των 70 €, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι είναι χρήστης κάνναβης εδώ και τρία χρόνια και αγόρασε τα ναρκωτικά από τρίτο πρόσωπο για προσωπική του χρήση.
Ο ίδιος φάνηκε μετανιωμένος για την πράξη του και κατέθεσε ότι θα αφήσει το σπίτι που μένει μόνος και θα επιστρέψει στην πατρική του εστία και θα εργαστεί με τον πατέρα του.
Η εισαγγελέας υπηρεσίας του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, ενώ ο νεαρός ζήτησε και πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του και μέχρι να οδηγηθεί στον ανακριτή, εξακολουθεί να κρατείται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.